Nieuwigheden in onze werkplaats

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 21:58

Januari, februari

Januari en februari zien we echt als rustige periode, zo na de drukke feestmaanden. Volkomen begrijpelijk; men moet hun weg weer een beetje opnieuw vinden en we moeten er allemaal weer een beetje inkomen. Onze activiteiten gaan wel gewoon door en we zijn gewoon geopend op de normale dagen, net zoals altijd. Er komt deze periode vrij weinig bezoek, maar we merken wel dat Kans & Kunst echt leeft bij mensen. En dat vinden we superleuk om te zien! Mensen blijven ons wekelijks benaderen voor knutselspullen en andere creatieve materialen, er is onderling wekelijks contact met elkaar en we zijn alweer met diverse organisaties in gesprek m.b.t. de evenementen waar wij in het voorjaar weer te vinden zullen zijn! Onze vrijwilligers zijn gewoon aanwezig op de zaak en wij zitten absoluut niet stil! Lees maar gauw verder waarom!

Het atelier krijgt namelijk een flinke opfrisbeurt!

Al een paar weekjes zijn we druk in de weer met het atelier, onze fijne werkplaats. We zijn flink bezig geweest met heel veel spullen uitzoeken, onze Expositiekamer is aangepakt en heeft nu de naam Het Kans & Kunst Museum, we zijn onze ladekast in nieuwe kleurtjes wezen verven, we zijn de keuken volop aan het vernieuwen en het voormalige huiskamertje is vanaf nu een kantoortje. We zijn lekker op weg! Naast het renoveren zijn we bezig om een compleet nieuw systeem in te voeren m.b.t. alle knutselmateriaal, schildermateriaal en alle andere creatieve materialen. Vanaf nu gaan we werken met opbergbakken en alles krijgt nu een geheel nieuwe plek! Naast de boekenkast hebben we nu een rek staan met allemaal materiaal voor tekenen en kleuren, zodat dat gescheiden blijft van de rest. Onze ladekast krijgt andere inhoud, onze verfkast is nu ingedeeld als knutselkast, het rek ernaast is nu een schilderkast en het rek daarnaast is een seizoenskast. Het is allemaal nog lang niet klaar, maar we zijn al een heel eind. Zo is het straks voor iedereen lekkerder werken, doordat we nu alle materialen in opbergbakken hebben. In onze werkplaats zijn we ook een beetje aan het schuiven geweest met meubels e.d., zodat we nu onze uithoek van de werkplaats goed kunnen benutten als naaiatelier, en het rechte gedeelte als werkplek voor knutselen en schilderen enzo.

We zijn er nog niet, maar wel bijna

Het is allemaal nog lang niet af, we zijn er nog lang niet. Maar we zijn wel goed op weg, al zeggen we het zelf! En de dingen die al klaar zijn, daar zijn we trots op. We hopen dat je alle nieuwigheden sowieso komt bewonderen op ons 2-jarig bestaan feestje op zaterdag 16 maart! Om het een klein beetje als verrassing te houden, laten we nog eventjes niet meer van de resultaten zien. Zodra alles af is van onze kluswerkzaamheden, zullen we de foto's op de website vernieuwen en zullen we foto's delen op onze socials. Het is sowieso af op ons 2-jarig bestaan feestje, maar wie weet zelfs al eerder!

We hopen je snel (weer) te zien in ons atelier, we zijn gewoon geopend op de vaste dagen!

 

Woensdag: 13.00 - 16.30

Reactie plaatsen

Reacties

Magda van der laan
5 maanden geleden

Leuk om weer een blog te lezen van jullie. Jullie toppers zijn goed bezig.