Voorjaarsvakantie bij Kans & Kunst was TOP!

Het was deze week Voorjaarsvakantie hier in het noorden en daarvoor hadden wij van Kans & Kunst een leuk creatief programma samengesteld, vol leuke knutselactiviteiten. Woensdag hebben we leuke luchtballonnen geknutseld, donderdag hebben we met z'n allen leuke sieraden en sleutelhangers gemaakt, vrijdag hebben we houten figuren beschilderd en was er een besloten Macramé-workshop, en zaterdag hebben we samen glazen potjes versierd! Het was een hele gezellige week vol nieuwe bezoekers, ook van verder weg; zelfs helemaal uit Biddinghuizen, eentje uit Brabant, maar ook bezoekers uit Wagenborgen en Scheemda, dus ook niet bepaald Delfzijl. Maar dat vinden wij dus echt heel leuk dat we ook bezocht worden door mensen die hier niet uit de gemeente komen. En wat was iedereen weer mega enthousiast over het bijzondere concept van Kans & Kunst, zo leuk om te horen! Iedereen heeft zich fantastisch vermaakt!

Lees meer »

Voorjaarsvakantie bij Kans & Kunst

Hoeraaa, het is weer Voorjaarsvakantie! En dat betekent dat Kans & Kunst weer een leuk programma heeft samengesteld met allerlei creatieve activiteiten! We gaan lekker knutselen in de Voorjaarsvakantie van woensdag 21 februari t/m zaterdag 24 februari en iedereen is welkom! Doe lekker met ons mee!

Lees meer »

Nieuwigheden in onze werkplaats

Januari en februari zien we echt als rustige periode, zo na de drukke feestmaanden. Volkomen begrijpelijk; men moet hun weg weer een beetje opnieuw vinden en we moeten er allemaal weer een beetje inkomen. Onze activiteiten gaan wel gewoon door en we zijn gewoon geopend op de normale dagen, net zoals altijd. Er komt deze periode vrij weinig bezoek, maar we merken wel dat Kans & Kunst echt leeft bij mensen. En dat vinden we superleuk om te zien! Mensen blijven ons wekelijks benaderen voor knutselspullen en andere creatieve materialen, er is onderling wekelijks contact met elkaar en we zijn alweer met diverse organisaties in gesprek m.b.t. de evenementen waar wij in het voorjaar weer te vinden zullen zijn! Onze vrijwilligers zijn gewoon aanwezig op de zaak en wij zitten absoluut niet stil! Lees maar gauw verder waarom!

Lees meer »