Voorjaarsvakantie bij Kans & Kunst was TOP!

Gepubliceerd op 25 februari 2024 om 13:49

Wat hebben we een ontzettende leuke week achter de rug!

Het was deze week Voorjaarsvakantie hier in het noorden en daarvoor hadden wij van Kans & Kunst een leuk creatief programma samengesteld, vol leuke knutselactiviteiten. Woensdag hebben we leuke luchtballonnen geknutseld, donderdag hebben we met z'n allen leuke sieraden en sleutelhangers gemaakt, vrijdag hebben we houten figuren beschilderd en was er een besloten Macramé-workshop, en zaterdag hebben we samen glazen potjes versierd! Het was een hele gezellige week vol nieuwe bezoekers, ook van verder weg; zelfs helemaal uit Biddinghuizen, eentje uit Brabant, maar ook bezoekers uit Wagenborgen en Scheemda, dus ook niet bepaald Delfzijl. Maar dat vinden wij dus echt heel leuk dat we ook bezocht worden door mensen die hier niet uit de gemeente komen. En wat was iedereen weer mega enthousiast over het bijzondere concept van Kans & Kunst, zo leuk om te horen! Iedereen heeft zich fantastisch vermaakt!

Helaas is de vakantie alweer voorbij...

Maar niet getreurd hoor: wij zijn woensdags, donderdags en vrijdags gewoon met vrije inloop geopend tussen 13.00 en 16.30, dus de kinderen kunnen gewoon na schooltijd blijven komen. En anders hebben we de zaterdag nog, dan zijn we tussen 11.00 en 16.00 uur geopend. Komende week hebben we een lekker vrij programma: woensdag is onze vaste dag voor Kinderatelier, dus dan hebben we weer een leuk knutselwerkje op het programma: we gaan namelijk pizza's knutselen van papieren bordjes en gekleurd papier. Maar wie weet willen de kinderen wel glitter gebruiken, of pompoms, of iets anders geks wat ze op hun 'pizza' kunnen doen: bij ons mag dat! Bij Kans & Kunst is daar de vrijheid voor. Echt heel leuk! Dus: kom zeker langs! Donderdag en vrijdag hebben we vrije inloop zonder een vaste activiteit op de planning (vrijdag stoppen we wel iets eerder dan normaal i.v.m. het iets eerder weg moeten van onze manager), en zaterdag hebben we ook gewoon vrije inloop op de planning. Bij Kans & Kunst is iedereen welkom om lekker vrij te komen knutselen en het kost niks! En we hebben immers de wereld materialen. Onze ervaring is alleen wel... als we moeten sluiten tegen 16.30, dan willen de kinderen meestal met moeite weer mee naar huis, haha!

Ben je bij Kans & Kunst geweest? Wat vond je ervan? Laat het weten!

Het helpt ons namelijk enorm om even een eigen post te plaatsen op je eigen Facebook en dat Kans & Kunst getagd wordt; hoe meer mensen van ons bestaan en concept afweten, hoe meer creatieve kansen wij kunnen bieden voor jonge kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en eventueel ouderen. Ons atelier is 'gebouwd' in een leegstaande woning en dat maakt het heel huiselijk, en qua materialen is het één grote creatieve wereld. We hebben zó ontzettend veel materialen om lekker mee te knutselen, dus het is echt een aanrader om sowieso eens te komen kijken. Hopelijk zien we je snel (weer)!

Woensdag 21 februari


Donderdag 22 februari


Vrijdag 23 februari


Zaterdag 24 februari

Reactie plaatsen

Reacties

Magda
2 maanden geleden

Ik vind het altijd er gezellig bij Kans&Kunst. Vrijdag weer geweest voor workshop macramee. Lekker ontspannend aan het werk geweest. Toppers zijn jullie.