Hoera, Kans & Kunst bestaat straks 2 jaar!

Gepubliceerd op 8 maart 2024 om 09:53

Zaterdag 16 maart hebben we een feestje!

Hoera, Kans & Kunst bestaat straks 2 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 16 maart tussen 11.00 en 16.00 uur in ons eigen atelier, gevestigd in voorheen een leegstaande woning op Schuitenzand 66 in Delfzijl. Tussen de aangegeven tijden is iedereen welkom voor een hapje en een drankje en is er de mogelijkheid om eens te komen kijken in ons mini museum, een heuse creatieve wereld, dat is opgebouwd door alle kunstenaars en creatievelingen die in die twee jaar bij Kans & Kunst zijn geweest. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals Emoji ballonnen versieren en cakejes versieren, en is er een leuke grabbelton. Voor de volwassenen hebben we een leuke weggeeftafel met leuke gratis spullen en krijgt De Creatieve Winkel, een superklein concept van gemaakte creaties, een heuse heropening.

Kom kennismaken en hopelijk tot dan!

Kom je voor die tijd helpen met versieren?

In ons atelier hebben we superleuke vlaggetjeskleurplaten met een design voor ons 2-jarig bestaan, en die mogen allemaal ingekleurd worden, zodat we die kunnen ophangen aan een touwtje door heel onze werkplaats! Doe je ook mee?

Ook hebben we een design gemaakt voor een supergrote ballon van papier, die je kunt omtrekken, uit kunt knippen en vervolgens kunt versieren met allemaal knutselspullen uit onze werkplaats, superleuk! Ook deze papieren ballonnen hangen we op en zo wordt het een echt feestje met eigen creaties!

Kom je eigen outfit maken op een paspop (4 beschikbaar!)

We hebben in onze werkplaats ook vier paspoppen staan die voorzien mogen worden van nieuwe creaties! Kom je eigen outfit ontwerpen met onze stoffen en accessoires op één van de vier paspoppen en die gaan we tijdens ons 2-jarig bestaan tentoonstellen! Hoe tof is dat?!

Zaterdag 16 maart tussen 11.00 en 16.oo uur, Schuitenzand 66 in Delfzijl

Hopelijk zien we jullie dan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.