Deze pagina zal in het teken staan van zaken waar wij aan meedoen, evenementen waarbij wij zijn ingehuurd, eigen (grote) projecten, evenementen waar meerdere organisaties bij betrokken zijn, etc. Ook zal er een stukje apart vermeld worden waarbij we onze aankleding te huur aanbieden en diverse andere leuke dingen waarvoor u ons kunt inhuren. Onderaan vindt u een kopje met diverse organisaties waar we graag reclame voor willen maken.


Hippiedag in Daam - 11 mei 2024

Op 11 mei 2024 is de tweede editie van Hippiedag in Daam waar wij uiteraard weer aanwezig zullen zijn met LP's versieren. Afgelopen editie was een mega succes met het versieren van LP's, dus daarop knallen we gezellig door!

(Mocht iemand LP's hebben die beschadigd zijn of niks meer waard zijn, denk dan aan ons! Wij kunnen ze hier heel goed voor gebruiken! Neem vooral contact op!)

Klein Ibiza Eemsdelta - 19 mei 2024

Op 19 mei 2024 is de tweede editie van Klein Ibiza Eemsdelta. Ook hier zullen wij weer aanwezig zijn met een creatieve activiteit voor de kinderen. Vorig jaar was een mega succes, dit jaar wordt het nog groter!

Carnival Fun Fair @ Vernuver Die, Groen voor Rood

Op zaterdag 1 juni zullen wij voor het eerst met onze Carnival Fun Fair op een festiviteit staan en wel op het mooie Vernuver Die, georganiseerd op het Groen voor Rood park in Delfzijl. Carnival Fun Fair is een superleuk concept waarbij wij van Kans & Kunst zelf old school kermisspelletjes zelf hebben nagebouwd. Op 1 juni kun je tijdens Vernuver Die bij ons eendjes vangen, touwtje trekken, blik gooien en nog veel meer, waar er leuke prijsjes te winnen zijn doormiddel van een stempelkaart en stempels die je bij onze posten kunt ophalen. Dit wordt een feestje!

Evenement met thema '60's in Loppersum

Op vrijdag 21 juni staan wij voor het eerst op een tof evenement in Loppersum waarbij het thema de '60's is, oftewel we gaan weer richting de hippie vibes. Meer hierover wordt later bekend zodra wij meer weten!

Organiseer je zelf een leuk evenement waar we goed bij passen of ken je een leuk evenement? Neem dan gerust contact met ons op, het liefste minimaal drie maanden van tevoren ivm onze planning die we steeds per kwartaal invullen!


Onze aankleding is te huur!

Meters slingers gemaakt van stroken stof, prachtige gehaakte windspinners, kleurrijke blikken met gehaakte covers erom en bloemen erin, wat stoffen bloemen, mooie dromenvangers en meer kleurrijke aankleding; het is allemaal bij ons te huur! Qua sfeer is dit een beetje algemene kleurrijke aankleding voor heel veel doeleinden. Ook hebben we diverse aankleding in maritieme thema, zoals voor bij Bie Daip Appingedam. Later breiden we uiteraard nog uit met diverse thema's!

Heb je binnenkort een evenement op het programma staan en zoek je daarvoor nog mooie aankleding? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in ons unieke atelier in Delfzijl!


Diverse andere leuke dingen die we verhuren

Op dit moment zijn wij achter de schermen bezig met het maken en bouwen van diverse kermisspelletjes. Straks kun je eendjes vangen, touwtje trekken, Bucket Ball spelen, blik gooien en ring gooien, allemaal handgemaakt en  Alle spellen zijn nu nog in aanbouw, maar zodra alles klaar is, zullen we dit hier op de website plaatsen. De afbeelding links geeft alvast een beetje sfeer!

Diverse workshops voor bijvoorbeeld scholen, woongroepen of verzorgingstehuizen

Wij van Kans & Kunst bieden ook laagdrempelige workshops aan op creatief gebied. Denk aan mooie werkjes knutselen, mooie seizoensstukjes maken, schilderen, stempelen, kaarten maken, het kan allemaal! Hiervoor vragen wij voor nu enkel de materiaalkosten en iets van koffie of thee voor onze vrijwilligers. Verder bezorgen we jullie graag een leuke creatieve (mid)dag op locatie! Vraag even naar de mogelijkheden via het kopje 'contact'.


Reclame van andere organisaties

Bewonersbedrijf Delfzijl Noord: Facebook

Wijkcentrum 't Houkje, Delfzijl-Noord: Facebook

House of All - Kringloop Delfzijl: Facebook

Klein Ibiza Eemsdelta: Facebook