Kinderatelier

Op de woensdagmiddag bieden we een structureel programma aan voor onze Kinderatelier. Op de eerste woensdag gaan we schilderen, op de tweede gaan we knutselen, op de derde doen we iets met tekenen en op de vierde doen we iets anders: dit kan bijvoorbeeld iets met stof zijn of iets met wol. Soms is er een vijfde en dan kiezen we één van het bovenstaande als activiteit. Ook kan het voorkomen dat we activiteiten gaan omwisselen. Wij bieden gratis Kinderatelier aan voor kinderen van alle leeftijden en dit doen wij op de woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.30. Waarom vanaf 13.00 uur al? Nou, sommige kinderen zijn wel op de woensdagmiddag vroeg vrij, sommige om de reguliere tijd (vaak vanaf 14.15). We kiezen voor vrijblijvend inloop, dus geen gehaast! Je mag inlopen wanneer je wilt! Lekker even komen kijken? Ook geen probleem, wees van harte welkom!

Inloopatelier voor jong en oud(er)

Op de donderdagmiddag en vrijdagmiddag behouden we onze Inloopatelier tussen 13.00 en 16.30. Inloopatelier is eigenlijk een beetje als een creatieve werkplek/creatieve hobbyplek; een plek waar dromen uitgewerkt kunnen worden tot grootse plannen, een plek waar je zelf lekker aan de slag kunt met je eigen project of kan je met een nieuw project beginnen, maar ook kun je bijvoorbeeld een workshop of activiteit bespreken die je graag zou willen organiseren, die je bij onze Expeditie Kunst of onze KinderKnutselClub (of Kinderatelier) kunt uitvoeren. Onze Inloopatelier is ook geschikt voor overleg voor een samenwerking met ons voor een cool project of gewoon puur om even te komen kijken bij ons in het atelier. Iedereen verdient een creatieve werkplek om lekker met je creaties bezig te kunnen gaan.

Onze zaterdagen

Op de zaterdag (11.00 - 16.00) wisselen we af met onze activiteiten, maar proberen we hiermee wel wat structuur te brengen in ons programma. Hierbij geven we bijvoorbeeld andere creatievelingen ook mooie kansen om hun eigen activiteit of workshop te kunnen organiseren. Deze optie bieden we één of twee keer per maand en hiervoor kun je je opgeven via de mail of WhatsApp. Wanneer je een workshop wilt organiseren waar zowel jong als oud(er) aan mee kan doen, dan doen we dit onder de naam Expeditie Kunst, en wanneer je specifiek iets voor kinderen wilt organiseren, dan kan dat bij De KinderKnutselClub of bij Kinderatelier. Lijkt je dit leuk? Neem dan vooral even contact op! Ook hebben wij eens per maand onze KinderKnutselClub: een zaterdagactiviteit waar kinderen lekker kunnen komen knutselen. We hebben hierbij steeds weer een leuk thema waarmee we creatief aan de slag gaan en het niveau van deze werkjes zullen écht haalbaar zijn voor kinderen van alle leeftijden. Onze Inloopatelier op de zaterdag zal ook één keer per maand plaatsvinden, zodat je zelf lekker creatief bezig kunt gaan. Op de laatste zaterdag hebben we onze KunstSchenkerij: onze informatieve dag waarbij we (nieuwe) bezoekers kennis kunnen laten maken met Kans & Kunst en wat we zoal aanbieden, maar ook zal dit een gelegenheid zijn voor exposities, presentaties en informatieve bijeenkomsten. Onder het genot van een kopje koffie of thee (of ranja) is iedereen welkom om bij ons te komen kijken, ook voor wat we allemaal gemaakt en gedaan hebben de afgelopen maand.

 

Wij zeggen altijd wel: iedereen is ALTIJD welkom. Het maakt niet uit of er een extra activiteit of workshop wordt aangeboden, iedereen mag altijd komen kijken (of meedoen). Wij kunnen heel goed begrijpen dat het voor iedereen niet altijd even makkelijk binnenlopen is, maar je bent altijd welkom.

 

Tip: zou je graag creatieve lessen willen volgen bij ons? Dit kan enkel en alleen op de dagen waarop wij Inloopatelier gepland hebben staan. Neem gerust contact op voor meer informatie en wat wij eventueel kunnen bieden.