Deze pagina met de naam 'Vrienden van' zal in het teken staan van zaken waar wij aan meedoen, evenementen waarbij wij zijn ingehuurd, eigen (grote) projecten, evenementen waar meerdere organisaties bij betrokken zijn, etc. Ook zal er een stukje apart vermeld worden waarbij we onze aankleding te huur aanbieden. Onderaan vindt u een kopje met diverse organisaties waar we graag reclame voor willen maken.


Zaterdag 9 december: Winterwarm Appingedam

Met een gezellige, feestelijke knutselactiviteit voor kinderen zijn wij aanwezig tijdens WinterWarm Appingedam op zaterdag 9 december.

 

Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk!

Hippiedag in Daam - 2024

In 2024 is de tweede editie van Hippiedag in Daam waar wij uiteraard weer aanwezig zullen zijn met LP's versieren. Afgelopen editie was een mega succes met het versieren van LP's, dus daarop knallen we gezellig door!

(Mocht iemand LP's hebben die beschadigd zijn of niks meer waard zijn, denk dan aan ons! Wij kunnen ze hier heel goed voor gebruiken! Neem vooral contact op!)

Klein Ibiza Eemsdelta - 2024

Ook voor Klein Ibiza geldt: dit jaar was de eerste editie van dit fantastische evenement waar wij deel van mochten uitmaken, dus ook hiermee knallen we door aan een nóg groter succes! Ook hier zullen wij van Kans & Kunst dus weer bij aanwezig zijn!

Organiseer je zelf een leuk evenement waar we goed bij passen of ken je een leuk evenement? Neem dan gerust contact met ons op, het liefste minimaal drie maanden van tevoren ivm onze planning die we steeds per kwartaal invullen!


Onze aankleding is te huur!

Meters slingers gemaakt van stroken stof, prachtige gehaakte windspinners, kleurrijke blikken met gehaakte covers erom en bloemen erin, wat stoffen bloemen, mooie dromenvangers en meer kleurrijke aankleding; het is allemaal bij ons te huur! Qua sfeer is dit een beetje algemene kleurrijke aankleding voor heel veel doeleinden, maar we breiden uiteraard nog uit met diverse thema's!

 

Een nieuw thema is het maritieme thema, waarbij we 2x20 meter slingers op voorraad hebben, een paar netten en 8 reddingsboeien.

 

Heb je binnenkort een evenement op het programma staan en zoek je daarvoor nog mooie aankleding? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in ons unieke atelier in Delfzijl!


Reclame van andere organisaties

Bewonersbedrijf Delfzijl Noord: Facebook

Wijkcentrum 't Houkje, Delfzijl-Noord: Facebook

House of All - Kringloop Delfzijl: Facebook

Klein Straattheatergezelschap Calimero: Straattheater gezelschap Calimero (webnode.nl)

Klein Ibiza Eemsdelta: Facebook